Balans, praktijk voor bioresonantie, gewichts- en voedingsadvies en coaching

Opmerkelijk

Opmerkelijk

Vaccineren:

In Nederland worden vaccinaties aangeboden die beschermen tegen 12 ernstige infectieziekten. Er is goed nagedacht over de volgorde waarin deze worden gegeven. In het vaccinatieschema lees je wanneer de vaccinaties worden aangeboden.

De meningen zijn al jaren verdeeld over het wel of niet vaccineren van jonge kinderen, vaccineren voor vakanties en op dit moment vaccineren tijdens een pandemie of erna.

Bioresonantie test bij mens en dier of er “belastingen” in het lichaam zijn, die invloed hebben op de balans van het lichaam en ongemakken kunnen veroorzaken. Belastingen zijn bijvoorbeeld bacteriën, virussen, parasieten, allergenen, starling en nog veel meer. Ook vulstoffen uit vaccinaties kunnen soms belastend zijn. Onverklaarbare klachten bij jong en oud kunnen veroorzaakt worden voor deze vulstoffen. Ouders die van deze mogelijkheden op de hoogte zijn kiezen er steeds vaker voor om vaccinatie voorbereiding te laten doen bij hun kind. En ook na de vaccinatie kunnen kinderen ondersteund worden.

Ook voor en na de Corona-vaccinatie  kan een lichaam ondersteuning nodig hebben. Ervaart u ineens onverklaarbare klachten, maak dan gerust een afspraak.

Ernstige klachten moeten eerst altijd bij een arts worden gemeld en onderzocht worden.

Processie rups.

Heb jij de eikenprocessierups dit jaar al opgemerkt? Tijdens de zomermaanden hebben veel mensen – en dieren – last van de eikenprocessierups. De periode met overlast begint doorgaans begin juni, wanneer de rupsen hun brandharen afschieten. De brandhaartjes van de rups kunnen zorgen voor extreme jeuk, pijn en irritatie aan de huid, ogen, luchtwegen en het maagdarmkanaal.

Hoe kan bioresonantie hierbij helpen?

Elektromagnetische signalen (trillingen) die in en om het lichaam aanwezig zijn, kunnen met behulp van elektrodes opgevangen worden. De Bicom meet welke trillingen gezond zijn en welke trillingen schadelijk zijn. Wanneer je last hebt van processierupsen zal de Bicom deze schadelijke trillingen waarnemen. Deze schadelijke trillingen kunnen door de Bicom worden omgezet naar positieve trillingen. De positieve trillingen kunnen de klachten verminderen of zelfs opheffen.

 

Mocht jij de komende periode last hebben van eikenprocessierupsen neem dan contact met ons op.