Balans, praktijk voor bioresonantie, gewichts- en voedingsadvies en coaching

Opmerkelijk

Opmerkelijk

Vaccineren:

In Nederland worden vaccinaties aangeboden die beschermen tegen 12 ernstige infectieziekten. Er is goed nagedacht over de volgorde waarin deze worden gegeven. In het vaccinatieschema lees je wanneer de vaccinaties worden aangeboden.

De meningen zijn al jaren verdeeld over het wel of niet vaccineren van jonge kinderen, vaccineren voor vakanties en op dit moment vaccineren tijdens een pandemie.

Bioresonantie test bij mens en dier of er “belastingen” in het lichaam zijn, die invloed hebben op de balans van het lichaam en ongemakken kunnen veroorzaken. Belastingen zijn bijvoorbeeld bacteriën, virussen, parasieten, allergenen, starling en nog veel meer. Ook vulstoffen uit vaccinaties kunnen soms belastend zijn. Onverklaarbare klachten bij jong en oud kunnen veroorzaakt worden voor deze vulstoffen. Ouders die van deze mogelijkheden op de hoogte zijn kiezen er steeds vaker voor om vaccinatie voorbereiding te laten doen bij hun kind. En ook na de vaccinatie kunnen kinderen ondersteund worden.

Ook voor en na de Corona-vaccinatie  kan een lichaam ondersteuning nodig hebben. Ervaart u ineens onverklaarbare klachten, maak dan gerust een afspraak.

Ernstige klachten moeten eerst altijd bij een arts worden gemeld en onderzocht worden.

Nieuwe lock-down vanaf 18 december 2021

Huidige update volgt n.a.v. de persconferentie van 18 december 2021

– Zorgaanbieders die onder artikel 1, eerste lid, van de Wkkgz vallen hoeven de praktijk niet te sluiten. Alternatieve geneeswijzen vallen onder de Wkkgz.

Ter volledigheid; zorgaanbieders aangesloten bij de GAT vallen onder de Wkkgz. Ook de contactberoepen vallen onder de Wkkgz.

Praktijk Balans Ommen is dus gewoon open!! 

Afspraken alleen via afspraken formulier of via de mail