Balans, praktijk voor bioresonantie, gewichts- en voedingsadvies en coaching

Opmerkelijk

Opmerkelijk

Vaccineren:

In Nederland worden vaccinaties aangeboden die beschermen tegen 12 ernstige infectieziekten. Er is goed nagedacht over de volgorde waarin deze worden gegeven. In het vaccinatieschema lees je wanneer de vaccinaties worden aangeboden.

De meningen zijn al jaren verdeeld over het wel of niet vaccineren van jonge kinderen, vaccineren voor vakanties en op dit moment vaccineren tijdens een pandemie of erna.

Bioresonantie test bij mens en dier of er “belastingen” in het lichaam zijn, die invloed hebben op de balans van het lichaam en ongemakken kunnen veroorzaken. Belastingen zijn bijvoorbeeld bacteriën, virussen, parasieten, allergenen, starling en nog veel meer. Ook vulstoffen uit vaccinaties kunnen soms belastend zijn. Onverklaarbare klachten bij jong en oud kunnen veroorzaakt worden voor deze vulstoffen. Ouders die van deze mogelijkheden op de hoogte zijn kiezen er steeds vaker voor om vaccinatie voorbereiding te laten doen bij hun kind. En ook na de vaccinatie kunnen kinderen ondersteund worden.

Ook voor en na de Corona-vaccinatie  kan een lichaam ondersteuning nodig hebben. Ervaart u ineens onverklaarbare klachten, maak dan gerust een afspraak.

Ernstige klachten moeten eerst altijd bij een arts worden gemeld en onderzocht worden.

Hooikoortsseizoen 2023 is begonnen

Door de zachte winter zijn de eerste hazelaars en elzen al in bloei.

Voor veel hooikoorts gevoelige mensen een ellende. Want dat betekent jeuk in de neus en ogen. Gelukkig zijn de klachten, doordat het regenachtig is, nog beperkt. Maar zodra het een paar dagen droog is zal het verkouden gevoel zich aandienen. Op dit moment weten mensen niet meer of de verkoudheid van de “griepgolf” komt of van de pollen.

Wil je niet meer beperkt worden door gesnotter, maak dan eens een afspraak om te onderzoeken of voor jou een behandeling met bioresonantie een oplossing zal zijn.