Balans, praktijk voor bioresonantie, gewichts- en voedingsadvies en coaching

Coaching

Coaching

Als je goed in je vel zit, zie je dit terug in privé en in werk. Je bent productiever en flexibeler. Thuis en in de sociale omgeving voel je je fijn en loopt alles op rolletjes. In het werk is de kwaliteit hoger en zijn de klanten meer tevreden. Kortom: als je je goed voelt en vitaal bent presteer je beter. Dat geldt voor jou als persoon, als werknemer, maar natuurlijk ook als ondernemer. Het maakt dat het gezin ontspannen is en het maakt de organisatie wendbaar en veerkrachtig en het draagt bij aan duurzaam betere bedrijfspresentatie.

Hoe krijg je het voor elkaar

De basis ligt natuurlijk bij de persoon (ondernemer, werknemer) zelf. Is de balans binnen het gezin goed, zijn bijvoorbeeld de “taken” evenredig verdeeld? Is de balans tussen werk en privé goed? Ben je fit, eet je gezond en beweeg je genoeg? 

Waarschijnlijk heb je geen tijd om daar over na te denken, laat staan om er uitvoering aan te geven.  Wanneer je een gezin en/of eigen bedrijf  hebt, betekent het waarschijnlijk dat je eerst jaren moet “investeren” in het gezin/bedrijf en dat je van plan bent om later tijd te nemen voor het genieten en de ontspanning. Dan kan het ook te laat zijn. Want weet je wat onbalans betekent voor jouw gezondheid? ; welke invloed heeft het op jouw gezin/relatie en welke invloed heeft onbalans op het leiden van jouw onderneming en op eventuele medewerkers?

Als coach kan ik jou ondersteuning bieden bij het vinden van een gezonde balans. Time management (zowel privé als in het werk), structureren , communiceren en delegeren zijn onderwerpen van gesprek en oefening.

Lekker in je vel zitten is niet vanzelfsprekend. Jouw vitaliteit als persoon, werknemer, werkzoekende, ondernemer kan afnemen als het niet gaat zoals je graag zou willen. Als je het gevoel hebt steeds kansen te missen in jouw privéleven en/of werksituatie, als je niet fit bent en wellicht gevoelig voor elk virusje wat door de lucht vliegt en je weet niet hoe je uit deze situatie kan komen, dan kan ik jou wellicht helpen. 

Ontdek wat je echt wil en leer doelen te bepalen.  Vervolgens is het belangrijk om een reëel tijdspad te stellen.

Het veranderen van jouw denk/leefstijl is hard werken. Als coach zal ik jou stimuleren om antwoorden te zoeken op jouw eigen vragen. Het is van cruciaal belang dat jij gaat inzien wat er anders moet. Als coach zal ik dat proces begeleiden.

Het gaat in mijn praktijk dus niet om het geven van specifieke psychologische hulp. Hiervoor zal ik altijd verwijzen naar specialisten.

Communicatie tussen mensen is van cruciaal belang. Communicatie betekent eigenlijk: hoe ga je met elkaar om. En hoe ga je met jezelf om!!!
Verstoorde contacten tussen volwassen onderling, tussen volwassenen en kinderen, tussen kinderen onderling of tussen baby en volwassene hebben altijd te maken met de wijze van communiceren. Dit geldt ook voor de communicatie met jezelf. Hoe denk en praat je over jezelf.
Als coach bied ik een klankbord en een spiegel om te werken aan een positieve communicatie met je zelf en met anderen.

Video-interactie-training

Er zijn ook mogelijkheden om door middel van video-training kortdurend een team, groep of een gezin te ondersteunen in het groepsproces. De video-training is gebaseerd op interactieprocessen en communicatie. De methode gaat uit van de positieve basisprincipes. je kijkt dus niet naar wat er fout gaat, maar naar wat goed gaat en wat daar de effecten van zijn.

Een erg leuke training in verschillende werksettings!

Leefstijl coaching

     – Hoe denk je over jezelf?
     – Hoe vind je dat je eruit ziet?
     – Wat zijn jouw kwaliteiten en waar ben je minder goed in?
     – Wat ben je nu en wat wil je worden?

Als coach kan ik steun bieden bij diverse vraagstukken.

1. Leefstijl en gezondheid (bijvoorbeeld overgewicht)
2. Single zijn, relatie en opvoeding
3. Omgaan met huilbaby en tegendraadse dreumes (video-training)
4. Omgaan met verandering en tegenslag
5. Effectief communiceren en (samen)werken
6. Persoonlijke effectiviteit en timemanagement
7. Balans werk & privé

Spreekt het aanbod aan?  Bel of mail direct. De eerste stap is dan gezet.

Maak een afspraak voor een intake.