Bel voor een afspraak: 06-51500493   |   info@balans-ommen.nl   |  

  • Bioresonantie
  • Coaching
  • Ontspanning massage

Bioresonantie-therapie is een therapie die met elektromagnetische trillingen werkt.
De gezondheid van elke mens uit zich in een persoonlijk trillingenbeeld. Het lichaam heeft gelukkig een groot zelfgenezend vermogen. Wanneer er echter sprake is van een overbelasting binnen de cellen en de normale communicatie tussen deze cellen is verstoord, dan ontstaan er uiteindelijke ziektesymptomen als pijnen, allergieën, minder goed kunnen presteren, chronische vermoeidheid en bijvoorbeeld overgewicht en verslavingen.

Bicombioresonantie-therapie biedt mogelijkheden om de werkelijke oorzaken van gezondheidsklachten uit te zoeken en deze vervolgens zonder schadelijke bijwerkingen te behandelen.

Een belangrijk gegeven: ik ben geen arts en het blijft altijd van belang om met (langdurige) klachten uw arts te raadplegen.

Coaching
Communicatie tussen mensen is van cruciaal belang. Communicatie betekent eigenlijk: hoe ga je met elkaar om. En hoe ga je met jezelf om!!!

Verstoorde contacten tussen volwassen onderling, tussen volwassenen en kinderen, tussen kinderen onderling of tussen baby en volwassene hebben altijd te maken met de wijze van communiceren. Dit geldt ook voor de communicatie met jezelf. Hoe denk en praat je over jezelf.

Als coach bied ik een klankbord en een spiegel om te werken aan een positieve communicatie met je zelf en met anderen.

Massage
Jezelf ontspanning gunnen is van belang voor het bereiken van een goede balans.

Binnen de praktijk “Balans” zijn diverse mogelijkheden voor ontspanningsmassage.