Bel voor een afspraak: 06-51500493   |   info@balans-ommen.nl   |  

Afvallen is voor erg veel mensen een groot probleem. Hiervoor moet je je hele levensstijl aanpassen. Doordacht eten en bewegen zijn grote voorwaarden om te kunnen afvallen.

Een goed afvalprogramma wordt door de Weight Watchers geboden. Uit onderzoek wereldwijd is gebleken dat dit programma de meeste resultaten biedt ook op lange termijn.

Waarom is het afvallen soms zo verschrikkelijk moeilijk. Naast een fout eetpatroon en leefpatroon kan een allergie door intolerantie van bepaalde voedingsmiddelen één van de oorzaken van overgewicht zijn. Er kan een onderliggende schimmelinfectie zijn die ervoor zorgt dat er onvoldoende voedingsstoffen worden opgenomen, waardoor de drang om koolhydraatrijk voedsel te eten groot is. Verder kan een te traag werkende schildklier het probleem zijn. Dan verloopt de stofwisseling niet naar behoren. Ook een verstoord zelfbeeld of een combinatie van oorzaken kan drang naar eten veroorzaken en dus overgewicht!

Balans kan je helpen bij opsporen blokkades die het afvallen moeilijk maken. Tijdens het eerste bezoek wordt door middel van bioresonantie onderzocht welke belastingen het lichaam uit evenwicht brengen. Naast een andere levensstijl (ander eetpatroon) kan het nodig zijn om blokkades in het lichaam op te heffen. Met de BICOM-bioresonantietherapie is het daardoor mogelijk om te werken aan afname van lichaamsgewicht. De mate van overgewicht bepaalt het aantal behandelingen.

Balans biedt de mogelijkheid om met korting een aantal BICOM afvalbehandelingen te volgen.

Kijk hiervoor op de pagina tarieven!Klik hier om uw inhoud te bewerken