Bel voor een afspraak: 06-51500493   |   info@balans-ommen.nl   |  

YvonneYvonne schreef op 16 januari 2016 om 22:58:

Na 6x onder narcose te zijn geweest, wilde ik versneld de " rommel" uit mijn lijf. Perfect gelukt en geen last meer van mijn gewrichten bij het opstaan door medicatie ( tamoxifen) een aanrader.

BalansBalans schreef op 19 oktober 2015 om 21:22:

Een client had jaren last van opvliegers en ze kon daardoor slecht slapen. Na 1 behandeling met de Bicom zijn de opvliegers verdwenen. Wat fijn voor haar. Vrouwen in de overgang, er is dus van alles te doen aan de vervelende klachten die soms bij de overgang horen.

SimoneSimone schreef op 14 augustus 2015 om 21:52:

Onze zoon had ontzettend last van hooikoorts. Zeer pijnlijke gezwollen ogen en last van een verstopte neus. Het is echt ongelofelijk maar zo fijn, dat na 1 behandeling er al geen medicatie meer nodig is. Hij is nu, weken later, nog steeds klachten vrij. Wij zijn zó blij!

buurtgenootbuurtgenoot schreef op 31 juli 2015 om 22:33:

Ik ben een vrouw van 70 jaar. Een buurtgenoot met een auto-immuum ziekte waarvoor ik zware medicatie slik. Door de bioresonantie kreeg ik een snellere stofwisseling, diepe ontspanning en meetbare vooruitgang in het algehele welbevinden, waardoor ik weer meer kan oefenen zodat de spierkracht toe nam. Ook de kleine motiverende gesprekken hielpen. En dat alles vindt plaats in een schone, ruime en prettige omgeving.

RobertRobert schreef op 20 juli 2015 om 19:28:

Ik had erg veel last van jeuk en eczeem. Nu drie maanden en ongeveer 10 á 12 behandelingen verder kan ik zeggen dat de bio resonantie behandeling van Gerdien mij heel erg goed geholpen heeft en dat ik jeuk vrij ben! Na veel medicatie via de huisarts en dermatoloog met weinig resultaat heeft de bio resonantie behandeling mij erg geholpen, ik kan het dus iedereen aanraden! Bedankt Gerdien!

JokeJoke schreef op 15 juli 2015 om 10:47:

Ik was al heel lang moe. Na 3 behandelingen met de Bicom voelde ik me weer herboren. Super bedankt Gerdien