Bel voor een afspraak: 06-51500493   |   info@balans-ommen.nl   |  

Het Corona Virus blijft ons bezighouden. Sommige mensen zijn bang, veel mensen twijfelen en anderen wachten gelaten af.  Het aantal besmettingen blijft te hoog. De ziekenhuis bezetting blijft ook te hoog en de bewegingsvrijheid is nog steeds beperkt. Verder moeten we ons nog steeds aan allerlei regels houden, terwijl we weer smachten naar het "normaal".

Het vaccineren is in volle gang. Uiteindelijk zal deze vaccinatie onze vrijheid waarschijnlijk gaan bepalen. In een aantal landen zie je de besmettingen echt afnemen omdat de vaccinatiegraad hoog is. Maar vaccineren is niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid.

Velen zien op tegen vervelende klachten na de vaccinatie. Praktijk Balans Ommen biedt mensen de mogelijkheid het lichaam energetisch voor te bereiden op de vaccinatie. Hiervoor zijn diverse bioresonantie programma's ontwikkeld. Ditzelfde geldt voor de periode na de vaccinatie. Vaccineren kan een aantal energetische belastingen tot gevolg hebben, waardoor klachten als hoofdpijn,  vermoeidheid en spierpijn kunnen ontstaan. Bioresonantie kan helpen de verstoringen te minimaliseren waardoor klachten beperkt kunnen worden.

Balans Ommen wil graag wat voor u doen. Want waar het eigenlijk allemaal omgaat is de immuniteit , de weerbaarheid, de weer-stand.

Balans Ommen adviseert over gezondheid, leefstijl en preventie. Dat betekent advisering over gezonde voeding, beweging, buiten-lucht, ontspanning/slaapgedrag en het vermijden of omgaan met stress. Overgewicht is de veroorzaker van veel lichamelijke en geestelijke problemen en maakt mensen vatbaar voor infecties en besmettingen.

Heeft u corona gehad en heeft u nog steeds klachten, of wilt u zoveel mogelijk doen om vatbaarheid voor allerlei besmettingen tegen te gaan, dan kunt u wellicht met behulp van Praktijk Balans uw zelfherstellend vermogen van uw lichaam/geest versterken/ver-groten.

Wanneer u aan uw gezondheid wilt werken en preventief zo sterk mogelijk wilt zijn, bel dan voor informatie en maak een afspraak voor een consult  in de praktijk of vul een contactformulier in.

Natuurlijk worden alle geadviseerde veiligheidsvoorschriften in acht genomen in de praktijk. 

Heeft u vragen over de voorbereiding op een vaccinatie of bij klachten na een vaccinatie, vul dan het contactformulier in of bel.

Mijn moto is en blijft: "leef, maar leef ook echt".

Gun u zelf de kans en maak een afspraak bij Balans.