Bel voor een afspraak: 06-51500493   |   info@balans-ommen.nl   |  

Het Corona Virus houdt ons nog steeds allemaal bezig. Sommige mensen zijn bang, veel mensen twijfelen en anderen wachten gelaten af.  Gelukkig nemen het aantal besmettingen af en krijgen de meeste mensen weer wat bewegingsvrijheid.

De overheid heeft in samenspraak met deskundigen allerlei vergaande maatregelen heeft genomen. Iedereen heeft hier wat van gemerkt. Gelukkig verandert er op dit moment weer een heleboel. Maar de twijfel blijft. Krijgen we een tweede besmettingsgolf? Wat kunnen we doen?

Balans Ommen wil graag wat voor u doen. Want waar het eigenlijk allemaal omgaat is de immuniteit , de weerbaarheid, de weerstand.

Balans Ommen houdt zich bezig met gezondheid, leefstijl en preventie. 

Het is belangrijk om zo gezond mogelijk te zijn. Nu, maar ook toekomst gericht. Gezondheid heeft met vele factoren te maken. Gezonde voeding, beweging, buitenlucht, ontspanning/slaapgedrag en zo min mogelijk stress. 

Het is niet altijd gemakkelijk om aan al deze factoren te denken, zeker  wanneer zo'n virus zich aandient. Maar dat geldt in feite voor elke griepgolf of andere besmettingsgolf.  Balans Ommen werkt onder andere met bioresonantie. Deze methode  helpt het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer te activeren en te verbeteren. Praktijk Balans Ommen  werkt met een BICOM. Een zeer geavanceerd bioresonantie apparaat die frequenties en trillingspatronen kan lezen. Het kan verstorende patronen helpen herstellen.

Wanneer u aan uw gezondheid wilt werken en preventief zo sterk mogelijk wilt zijn, bel dan voor informatie en maak een afspraak voor een consult  in de praktijk of vul een contactformulier in.

Natuurlijk worden alle geadviseerde veiligheidsvoorschriften in acht genomen in de praktijk. 

Heeft u vragen over de Corona, dan  mag u natuurlijk ten alle tijde telefonisch contact opnemen.

Mijn moto is en blijft: "leef, maar leef ook echt".

Gun u zelf de kans en maak een afspraak bij Balans.