Bel voor een afspraak: 06-51500493   |   info@balans-ommen.nl   |  

Het Corona Virus houdt ons allemaal bezig. Sommige mensen zijn bang, veel mensen twijfelen en anderen wachten gelaten af.

Zeker nu de overheid in samenspraak met deskundigen allerlei vergaande maatregelen heeft genomen.

Balans Ommen wil graag wat voor u doen. Want waar het eigenlijk allemaal omgaat is de immuniteit , de weerbaarheid, de weerstand.

Balans Ommen houdt zich bezig met gezondheid, leefstijl en preventie. 

Het is belangrijk om zo gezond mogelijk te zijn. Dat heeft met veel factoren te maken. Gezonde voeding, beweging, buitenlucht, ontspanning/slaapgedrag en zo min mogelijk stress. 

Het is niet altijd gemakkelijk om aan al deze factoren te denken, zeker  wanneer zo'n virus zich aandient. Balans Ommen werkt onder andere met bioresonantie. Deze methode  helpt het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer te activeren en te verbeteren. Praktijk Balans Ommen  werkt met een BICOM. Een zeer geavanceerd bioresonantie apparaat die frequenties en trillingspatronen kan lezen. Het kan verstorende patronen helpen herstellen.

Balans Ommen blijft ook in deze, voor iedereen, zeer onzekere periode actief. Wanneer u aan uw gezondheid wilt werken en preventief zo sterk mogelijk wilt zijn, bel dan voor informatie en een afspraak naar de praktijk of vul een contactformulier in.

Natuurlijk worden alle geadviseerde veiligheidsvoorschriften in acht genomen. Heeft u Corona achtige verschijnselen, blijf dan thuis.

Mijn moto is en blijft: leef, maar leef ook echt.

Gun u zelf de kans en maak een afspraak bij Balans.

Afweer chip:

Sinds kort heeft praktijk Balans een ondersteunde chip met een trillingspatroon om als “wapen” in te zetten tegen het Corona-virus.

De overheid heeft als doel gesteld om de collectieve immuniteit te verhogen door allerlei maatregelen te treffen. Daar draagt dit middel ook toe bij. Bovendien biedt het u en uw naasten de gelegenheid om uzelf op een zeer directe manier tegen het virus te beschermen.

Het is een chip die de geïnverteerde (dus de omgekeerde) frequentie bevat van de verschillende Corona-stammen incl. het huidige Coronavirus. De chip zit bevestigd aan een plakkertje dat op de huid kan worden geplakt. Bij voorkeur op de thymus, belangrijk onderdeel van het immuunsysteem. Zodoende wordt voortdurend de geïnverteerde frequentie (lees: tegenfrequentie) via de huid afgegeven aan het lichaam (indien op de thymus geplakt: aan het immuunsysteem). Behalve de geïnverteerde frequentie van Corona, bevat de chip ook frequenties die helpen om de immuniteit te verhogen.

De rode stip (= de thymus) is de ideale plek om de pleister/chip te plakken. Verder kan je met de chip gewoon onder de douche. De pleister blijft zitten tot deze is uitgewerkt (max. 6 weken).

Mocht het Coronavirus aanwezig zijn in het lichaam dan dragen de frequenties van de chip ertoe bij dat de activiteit van het virus wordt verminderd en hopelijk platgelegd. Indien er geen Coronavirus aanwezig is in het lichaam dan helpt de chip om dit virus buiten de deur te houden. Het schept omstandigheden in het lichaam waardoor Corona niet of nauwelijks kans van slagen heeft om binnen te komen.

De chip is een hulpmiddel en geen geneesmiddel.

Hoe lang de chip werkzaam is, hangt af van het verloop van vraag en aanbod op de huid. Deze periode varieert van 10 dagen tot een maand.

In het geval dat de pleister binnen de eerste twee of drie dagen wordt vrijgegeven of huidirritaties begint te ontwikkelen, moet u contact met mij opnemen en in dit geval moet de remedie oraal worden toegediend.

LET OP:

Ondanks deze remedie is het erg belangrijk om een arts te raadplegen als u symptomen van Coronavirus begint te ervaren.

Alle voorschriften van het ministerie van Volksgezondheid moeten in gelijke mate worden

gerespecteerd!

De chip kost € 5,- euro incl. BTW en is via Balans verkrijgbaar. Stuurt u mij een berichtje als u deze wilt bestellen.