Bel voor een afspraak: 06-51500493   |   info@balans-ommen.nl   |  

Bioresonantie therapie

Bioresonantie-therapie is een therapie die met elektromagnetische trillingen werkt.

De gezondheid van elke mens uit zich in een persoonlijk trillingenbeeld. Het lichaam heeft gelukkig een groot zelfgenezend vermogen. Wanneer er echter sprake is van een overbelasting binnen de cellen en de normale communicatie tussen deze cellen is verstoord, dan ontstaan er uiteindelijke ziektesymptomen als pijnen, allergie├źn, minder goed kunnen presteren, chronische vermoeidheid en ook bijvoorbeeld overgewicht en verslavingen.

Bicom bioresonantie-therapie biedt mogelijkheden om de werkelijke oorzaken van de gezondheidsklachten uit te zoeken en deze vervolgens zonder schadelijke bijwerkingen te behandelen.

Een belangrijk gegeven: ik ben geen arts en het blijft altijd van belang om met (langdurige) klachten eerst uw arts te raadplegen.

Voedings- en gewichtsadvisering

Een gezond gewicht , gezonde voeding en een gezond lijf gaan hand in hand. Als je te veel weegt heb je overgewicht en als je te weinig weegt heb je ondergewicht. Maar ook als je gezond gewicht hebt kan het zijn dat je allerlei klachten hebt die wellicht met foute voeding keuze te maken hebben.

Een tijd lang te veel eten en te weinig bewegen geeft overgewicht. Een tijd lang te veel suiker en vet eten kan ook overgewicht geven maar vooral een naar gevoel van welbevinden. Je wordt wellicht moe en lusteloos.

Als gewichts- en voedingsconsulent bied ik begeleiding naar een gezond eet- drink- en beweegpatroon.

Coaching

Communicatie tussen mensen is van cruciaal belang. Communicatie betekent eigenlijk: hoe ga je met elkaar om. En hoe ga je met jezelf om!!!
Het beste uit jezelf halen kan op vele manieren en is voor iedereen anders.  Als coach kijk ik samen met jou naar jouw persoonlijkheid, vaardigheden en wensen. Door te luisteren en de juiste vragen te stellen hoop ik te helpen met eigen antwoorden te vinden en eigen plannen te maken. Uiteindelijk is het doel om succesvoller en gelukkiger in het leven te staan en/of bedrijfsmatig succesvoller te zijn. Ik zal stimuleren, enthousiasmeren en motiveren om een gezonde leefstijl/organisatiestijl aan te nemen.

Als coach ben ik een klankbord en bied ik een spiegel om te werken aan een positieve communicatie met je zelf en met anderen en help ik te te werken aan de gezonde leefstijl.