Bel voor een afspraak: 06-51500493   |   info@balans-ommen.nl   |  

Bioresonantie, voeding-en gewichtsadvies en coaching

Bij praktijk Balans Ommen

Bekijk onze behandelingen

Over Balans Ommen

Zoek je een bioresonantie therapeut, een gewichtsconsulent of een coach/trainer? Dan ben je bij praktijk Balans aan het goede adres. 

Ik ben Gerdien Pol en ik wil graag mensen met verschillende vragen over hun gezondheid, gewicht en/of bij hun gevoel van welbevinden  ondersteunen. Door mezelf te specialiseren in het gebruik van verschillende methoden, die stuk voor stuk een aanvulling en versterking in de behandeling kunnen zijn, biedt praktijk Balans mensen de gelegenheid om weer een gezond evenwicht te krijgen tussen lichaam en geest en zich dus gewoon weer" lekker in hun vel te voelen".

Praktijk Balans staat voor het ondersteunen van mensen om weer in balans met zichzelf te komen.

Het vinden en behouden van een goede lichamelijke-  en geestelijke balans is één van de grootste uitdagingen die het leven te bieden heeft.

Waarom voel je je niet lekker? Waarom ben je soms ontevreden over jezelf of over alles?  Ongezonde voeding, onder- of overgewicht, stress, mineraal/vitamine tekort, medicijngebruik, luchtvervuiling , virussen/bacteriën/schimmels en andere invloeden kunnen jouw lichaam gemakkelijk uit balans brengen. 
Concreet: een vrouw met veel opvliegers in de overgang voelt zich vaak niet prettig; of de lente begint en veel mensen zijn blij, maar ook worden veel mensen 

geplaagd door hooikoorts of allerlei andere klachten; of iemand heeft zichzelf steeds niet in bedwang tijdens allerlei emoties met eten (blij, verdrietig, gestresst, vakantie) en lijdt aan overgewicht; of iemand heeft al jaren last van een "spastische darm" en moet er maar mee leren leven: of iemand voelt zich gewoon zo ontzettend moe..... Er zijn zo veel symptomen of kwalen te benoemen waardoor iemand uit balans kan zijn. Maar er zijn gelukkig ook vele methoden om de oorzaken op te zoeken en te verhelpen.

De behandelingen die ik bied in mijn praktijk Balans vloeien voort uit een gedrevenheid om mensen te helpen optimaal te genieten van hun leven en dus gedrevenheid om mensen te helpen hun balans te hervinden. Door testen, praten en behandelen wordt in praktijk Balans gewerkt aan een gezonde levensstijl die een positieve invloed zal hebben op het uiteindelijk welbevinden.

Mijn motto is: Leef , maar leef ook echt.

De geboden behandelingen binnen de praktijk zijn gebaseerd op verkregen kennis uit opleidingen, boeken, trainingen, praktische - en levenservaring.
U kunt een keuze maken uit verschillende behandelingen:
 - Bioresonantie
 - Voeding- en gewichtadvies
 - Coaching